admin апр 16, 2014 0 Comments Posted in: Новини

„Bitcoin 2014 г.” – европейска конференция ще се проведе от 15 до 17-ти май в Passenger Terminal Amsterdam в Холандия със сътрудничеството на Bitcoin Фондация. Беше пуснат график на предстоящите събития на уебсайта на Фондацията. Патрик Бърн, главен изпълнителен директор на Overstock и най-големият търговец на дребно, приемащ Bitcoin, беше обявен като основен говорител.

Сред останалите лектори ще бъдат Джеръми Елиър – главен изпълнителен директор на Circle, Боби Лий – главен изпълнителен директор на BTC China и Гавин Андерсън – главен изпълнителен директор на Фондация Bitcoin.

Дискусиите на събитието ще се съсредоточат върху изграждането на цифровата икономика, Bitcoin-възможностите и международните последици в тази област.

Графикът за „Bitcoin 2014” е разделен на четири отделни категории: „Цифровата икономика“, „Bitcoin Технологията: настояще и бъдеще“, „Правила на играта: Правна Рамка“ и „Предприемчиви в дигиталната епоха: търговия и потребителски услуги“ .

Гавин Андерсън ще представи своя доклад за състоянието на Bitcoin-сметките на първия ден на събитието. Следва тема  „Bitcoin портфейлите” с участието Kadhim Shubber (от CoinDesk),  лидера на Blockchain.info – Никола Кери и други специалисти в областта. Вторият ден ще започне със сесия на Боби Лий – на тема „Bitcoin в Азия”. Други интересни теми за втория ден включват представяне на предстоящите технически предизвикателства относно Bitcoin – с участието на Алън Райнер, Шон Невил и други фигури в Bitcoin-обществото.

Последният ден ще включва също и среща на членовете на Фондация Bitcoin.

 

За „Bitcoin 2014”

 

Конференцията е продължение на миналогодишната- учредителна „Bitcoin 2013 г.” проведена в Сан Хосе, Калифорния. Фондацията се стреми да разшири своя международен обхват, и това, че домакин сега е Европа е само една от стъпките. В края на миналата година се създадоха международни филиали – Bitcoin Foundation Канада и Bitcoin асоциация на Австралия. Миналогодишната конференция привлече над 1200 участници и включваше Bitcoin инвеститорите Камерън и Тайлър Уинкълвос като лектори.

 

Регистрацията за участие е все още отворена в – bitcoin2014.com – и струва € 395 – или равностойността в Bitcoin. Предлага се и10% отстъпка при регистрация с помощта на промо код BITCOIN2014

 

 

Източник: coindesk.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>